Piccolo -takka sai lisää väriä!

Suosikkitakan värimaailmaan lisätään messinki ja kupari!

Olemme lisänneet Piccolo -takkaan nyt hurmaavia uusia, näyttäviä erikoispinnoitteita! Kodeissa jo mm. hanoissa nähdyt metallivärit tulevat nyt myös takkojen maailmaan ja voimakkaina sisustuksellisina katseenkerääjinä. Vaaleahko kiiltävä messinki ja tummahko kiiltävä kupari vangitsevat katseen takkaan vaikka takassa ei olisi liekkejä.

Piccolo, kuoren väri kupari/ copper

 

Piccolo, kuoren väri messinki / brass

 

Linnatuli Witka Wood Piccolo on kehitetty yhteistyössä muotoilija Ville Witkan kanssa ja lopputuloksena on tehokas, kestävä, voimakas ja samalla siro luomus, johon voisi liittää adjektiiveja loputtomiin. Tämä varaava kiertoilmatakka on otettu markkinoilla erittäin hyvin vastaan ja nyt pystymme vastaamaan asiakkaiden toiveisiin yhä laajemmassa määrin.

Scroll to Top