Lohjan asuntomessut

Asuntomessut järjestetään Lohjan Hiidensalmella 9.7.-8.8.2021 ja olemme näyttävästi mukana! Otathan saapuessasi huomioon valtioneuvoston linjaukset ja alueen rajoitukset, jotka saattavat muuttua vallitsevan tilanteen mukaan. Päivitämme tähän blogitekstiin tarpeen mukaan lisäohjeistusta.

Myyntinäyttelytilastamme (U13) löydät tällä kertaa Piccolon uuden värimaailman sekä muutamia muita varaavia takkamallejamme. Kannattaa siis pistäytyä fiilistelemässä tuotteita. Myyjämme ovat paikalla koko messujen ajan juuri sinua varten. Olemme myös esillä kohteessa 8, Talo Sensussa, johon on valittu lämmönlähteeksi varaava Iso-Johannes -takkamme TONAtec PLUS18 -korvausilmahormin kanssa.

Näyttelyosastomme sijaitsee Ulkoalue 1:ssä ja paikkanumeromme on U13.

Talo Sensussa (talokohde 8) sijaitsee Iso-Johannes -takkamme 1-ovisella erikoisluukulla. Tuotteen pintamateriaalina on 1000×333 mm Magma Black Gloss -kaakeli. Takan yhteyteen on rakennettu TONAtec PLUS18 -korvausilmahormi, jolla paloilma tuodaan tehokkaasti tulisijalle ja samalla savukaasut johdetaan hormin keraamista sisäputkea pisin turvallisesti ulos.

https://www.instagram.com/p/COI65TjgwoP/

 

Tuusulan 2020 -asuntomessujen osastomme tieltä kuvattuna.

Scroll to Top