Takka, jonka väri vaihtuu parissa minuutissa

Witka Wood Piccolo -takka on ainutlaatuinen tulisijamalli kahdesta syystä. Ensinnäkin sen väriä voi vaihtaa hetkessä. Toiseksi Piccolo-tulisijassa yhdistyvät sekä kiertoilman hyöty että varaavan takan ominaisuudet.

Takka on monessa rakennus- ja sisustusprojektissa yksi suurimmista ja haastavimmista ostopäätöksistä. Kun takka ostetaan, sitä katsellaan osana oman kodin sisustusta jopa vuosikymmenten ajan. Monessa kotitaloudessa päädytään mahdollisimman neutraaliin värivaihtoehtoon, vaikka haluttaisiin kokeilla jotain räväkkää tai peräti vaihdella takan väriä vuodenajan tai fiiliksen mukaan.

Piccolo-takka tarjoaa tähän ristiriitaan täydellisen ratkaisun. Sen väri vaihtuu hetkessä kätevän vaihtokuoren avulla. Kuoresta on tehty viisi eriväristä vaihtoehtoa, joiden ansiosta koko kodin tunnelmaa ja sisustuksen väriä on helppo muuttaa vain parissa minuutissa.

 

 

Varaava takka on nyt myös kiertoilmatakka

Piccolo edustaa takkamarkkinoilla ainulaatuista tulisijaa, joka yhdistää kiertoilmatakan ja varaavan takan hyödyt. Yhdistelmän ansiosta tulisija lämmittää huoneilman nopeasti ja pitää sen lämpimänä pitkään.

Piccolo-takan myynnistä vastaa tulisijavalmistaja Linnatuli. Witka Wood -malliston takana on suomalainen suunnittelija Ville Witka, joka on takkojen lisäksi tunnettu myös esimerkiksi ovien ja hirsitalojen suunnittelijana. Witkalla on skandinaavinen tyyli, joka yhdistää hyödyn ja tyylin.

– Piccolon vaihdettava kuori on sekä hyödyllinen että tyylikäs. Se mahdollistaa huolettoman rakennusvaiheen, kun kuoren voi kiinnittää takkaan esimerkiksi vasta remontin valmistuttua. Toisaalta takan väriä voi helposti päivittää sisustuksen mukana, takan suunnittelija Witka selvittää.

 

 

Scroll to Top