Pohjoismaalaista laatua & tyyliä - löydä takka mökille

takkakupari_06 low

Laadukas, tyylikäs ja toimiva mökkitakka tarjoaa lämmintä loistetta ja mukavaa lämpöä, joka tekee jokaisesta hetkestä mökillä unohtumattoman. Anna mökkisi kutsua vieraita takan ääreen ja nauti yhteisistä hetkistä tulen loimussa.

Kaikki Linnatulen takat sopivat mökille

Kaikki Linnatulen takkamallit sopivat täydellisesti mökillesi, tarjoten lämmön ja tunnelman, joita kaipaat.

Laadukkaat ja Tyylikkäät Tulisijat Mökillesi

Takka mökille

Kotimaisuus

Kun harkitset takan hankintaa mökillesi, haluat varmasti valita laadukkaan ja tyylikkään tulisijan. Linnatuli on kotimainen tulisijojen valmistaja, joka tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja juuri tähän tarkoitukseen. Suomalaisena valmistajana, tunnemme purevat pakkaset sekä, mökkien tarpeet.

Aina sopiva

Linnatuli-tulisijat tarjoavat monipuolisuutta muotoilussa. Voit valita klassisen rapatun tai hillityn kaakelipinnan, joka antaa tulisijallesi perinteistä arvokkuutta. Jos haluat tuoda uutta tyyliä sisustukseen, voit valita design-kaakeleita. Lisäksi voit valita erilaisia sävyteräs- ja valurautatakkaluukkuja, jotka antavat tulisijallesi lopullisen ilmeen.

Turvallisuus

Linnatuli-tulisijojen savukanavat sijaitsevat aina takan sisäelementissä, ja ympärillä on erillinen kuorielementti. Tämä takaa turvallisen ja kestävän rakenteen sekä pitää tulisijan pinnan tasaisen lämpimänä. Tulisijan ulkopinnan voit pinnoittaa laastilla, laatoilla tai luonnonkivillä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden muokata tulisijaa haluamallasi tavalla.

Laadukas viimeistely

Linnatuli toimittaa tulisijat täydellisenä tarvikepakkauksena, joka sisältää asennusohjeet, tulenkestävät valumassaelementit, takkaluukut, laastit ja muut tarvikkeet. Tulisijan asennuksen voi tehdä itse noudattamalla asennusohjeita ja viranomaismääräyksiä, mutta voit myös tilata asennuksen ammattilaisilta. Lisäksi toimitus ja asennus ovat saatavilla myös hormeille.

Veljesten tinkimätöntä osaamista

Linnatuli-tulisijat tarjoavat laadukkaita, tyylikkäitä ja monipuolisia vaihtoehtoja mökillesi. Näiden tulisijojen avulla voit nauttia mökin tunnelmasta ja lämmöstä vuosien ajan.

Linnatuli on kotimainen perheyritys, jonka taustalta löytyy takkaosaamista vuodesta 1995 lähtien. Pitkäaikainen kokemus alalta näkyy sen tinkimättömässä tavassa valmistaa tulisijoja Suomen ääriolosuhteisiin. Valmistuksessa on käytetty vain parhaimpia ja tyylikkäimpiä ratkaisuja sekä laadukkaita materiaaleja ja vuosikymmenien vankkaa käsityötaitoa.

LUE LISÄÄ ->

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä tai jätä ohessa oleva lisätietopyyntö.

Voit myös etsiä lähimmän myyntipisteen, näyttelyn tai jälleenmyyjän alla olevan haun avulla.

LINNATULI OY

+35820 7413 123
[email protected]

Tehtaan osoite: Yrjönalhontie 13, 21420 Lieto
Huomioithan, että Liedossa ei ole myyntipistettä.

Etsi lähin myyntipiste

      Scroll to Top