Loviisan asuntomessut

Asuntomessut järjestetään Loviisan Kuningattarenrannan merellisessä ympäristössä 7.7.-6.8.2023 ja takkamme löytyy tälläkin kertaa messujen suosikkikohteesta!

Asuntomessujen kohde 16 kannattaa painaa mieleen. Tänä vuonna olemme päässeet Finnlogin toteuttamaan WisdomHouse -projektiin mukaan. Teologi, terapeutti ja kirjailija Tommy Hellstenille valmistunut talo herättää ihastusta joka suunnasta.

Olohuoneen merellisten näkymien viereen toiseksi katseenvangitsijaksi on asennettu Piccolo -takkamme, joka päivällä huokuu rauhallisuutta kuparikuorellaan ja iltaisin tulien syttyessä takkaan, kääntää merelle haikailevan katseen kohti rauhallisesti hypähteleviä liekkejä.

Atriumpihan ja merimaiseman väliin sijoittuvalle lasitetulle terassille olemme toteuttaneet Termatech TT23RG -kevyttakalla tilan, jossa viihtyy takan lämmittäessä pitkälle syksyyn ja miksei talvellakin. Termatech -kevyttakat antavat tarvittaessa voimakkaastikin lämpöä, valaisten samalla koko terassin kolmeen suuntaan avautuvilla laseillaan.

Kohde 16, WisdomHouse olohuone, Finnlog: Piccolo, kupari
Kohde 16, WisdomHouse terassi, Finnlog: Termatech TT23RG, musta

Kohde 16 kartalla

 

Piccolo, kupari

 

Termatech TT23RG, musta
 

 

Scroll to Top