Naantalin asuntomessut

Asuntomessut järjestetään Naantalin Luonnonmaalla 15.7.-14.8.2022 ja olemme näyttävästi mukana! Otathan saapuessasi huomioon valtioneuvoston linjaukset ja alueen rajoitukset, jotka saattavat muuttua vallitsevan tilanteen mukaan. Päivitämme tähän blogitekstiin tarpeen mukaan lisäohjeistusta.

Myyntinäyttelytilastamme (Kohteen 28 vastapäätä) löydät tällä kertaa ennennäkemättömän määrän takkoja. Kannattaa siis pistäytyä fiilistelemässä tuotteita! Myyjämme ovat paikalla koko messujen ajan juuri sinua varten. Olemme myös esillä kohteissa 10, 15 ja 28.

Kohde 10, Villa Aalto, K-Rauta: Piccolo, kupari
Kohde 15, Wing, Honkatalot: Piccolo, mattamusta
Kohde 28, Naantalin Aurinkolinna, Jämerä: Hoxter vesitakka HAKA 89/45Wh, full black.

Takkaesittelymme sijainti messualueella

 

Kohde 10, Villa Aalto, Piccolo kuparikuorella

 

Kohde 15, Wing, Piccolo mattamustalla kuorella

 

Kohde 28, Naantalin Aurinkolinna, Hoxter 89/45Wh, full black

 

Esittelytilamme Naantalin asuntomessuilla


Scroll to Top