Tuusulan asuntomessut

Olemme näyttävästi mukana Tuusulan elokuisilla asuntomessuilla. Messut järjestetään Tuusulan Rykmentinpuiston alueella 3.-30.8.2020. Messuilla noudatetaan valtioneuvoston yleisiä linjauksia, jotka saattavat muuttua vallitsevan tilanteen mukaan. Päivitämme tähän blogitekstiin tarpeen vaatiessa lisäohjeistusta.

Myyntinäyttelytilastamme löydät tällä kertaa hurmaavan kultaisen Piccolon, häikäisevän kauniin valkoisen jalallisen Vigo-kevyttakan sekä muutamia muita varaavia takkamallejamme. Jalallisen Vigon lisäksi lanseeraamme messuilla uuden Linnatuli Targa -kiertoilmatakan varaavalla massakuorella. Tässä tulemme myös pitämään tulta päivittäin. Kannattaa siis pistäytyä fiilistelemässä tuotteita. Myyjämme ovat paikalla koko messujen ajan juuri sinua varten.

Osastomme sijainti messuilla on ulkoalue 16.

 

Osastomme tieltä kuvattuna.

Scroll to Top