PICCOLO

Un design épuré et intemporel

Trouver la beauté de rester au chaud

Le poêle Linnatuli Piccolo combine les caractéristiques d’un foyer à convection et d’un système de chauffage par rayonnement. Avec son design à la fois moderne et intemporel, Piccolo est un élément décoratif, pour compléter chaque maison, tout en gardant la chaleur pendant de longues heures.

Kaikki Linnatulen takat sopivat kotiin

Oli valintasi mikä tahansa, jokainen Linnatulen takoista sopii kotiin kuin kotiin – erityisen hyvin ne sopivat suomalaiseen kotiin.

Laadukkaat ja Tyylikkäät Tulisijat Kotiisi

Takka kotiin

Kotimaisuus

Kun harkitset takan hankintaa kotiisi, haluat varmasti valita laadukkaan ja tyylikkään tulisijan. Linnatuli on kotimainen tulisijojen valmistaja, joka tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja juuri tähän tarkoitukseen. Suomalaisena valmistajana, tunnemme kodin lämmitystarpeet ja tarjoamme ratkaisuja, jotka tekevät kodistasi vieläkin viihtyisämmän.

Aina sopiva

Linnatuli-tulisijat tarjoavat monipuolisuutta muotoilussa. Voit valita klassisen rapatun tai hillityn kaakelipinnan, joka antaa tulisijallesi perinteistä arvokkuutta. Jos haluat tuoda uutta tyyliä sisustukseen, voit valita design-kaakeleita. Lisäksi voit valita erilaisia sävyteräs- ja valurautatakkaluukkuja, jotka antavat tulisijallesi lopullisen ilmeen.

Turvallisuus

Linnatuli-tulisijojen savukanavat sijaitsevat aina takan sisäelementissä, ja ympärillä on erillinen kuorielementti. Tämä takaa turvallisen ja kestävän rakenteen sekä pitää tulisijan pinnan tasaisen lämpimänä. Tulisijan ulkopinnan voit pinnoittaa laastilla, laatoilla tai luonnonkivillä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden muokata tulisijaa haluamallasi tavalla.

Laadukas viimeistely

Linnatuli toimittaa tulisijat täydellisenä tarvikepakkauksena, joka sisältää asennusohjeet, tulenkestävät valumassaelementit, takkaluukut, laastit ja muut tarvikkeet. Tulisijan asennuksen voi tehdä itse noudattamalla asennusohjeita ja viranomaismääräyksiä, mutta voit myös tilata asennuksen ammattilaisilta. Lisäksi toimitus ja asennus ovat saatavilla myös hormeille.

INFORMATIONS TECHNIQUES
Dimensions

Diamètre 500 mm
Diamètre du pied 600 mm
Hauteur 1550 mm ou bien 1670 mm
Poids 380 kg
Quantité de bois 5 kg

Efficacité 77,8 %

Longueur de bûches

30 cm

taille minimale du conduit de fumée

1/2 brique ou Ø 125 mm

Plus de dessins techniques disponibles sur demande.

Veljesten tinkimätöntä osaamista

Linnatuli-tulisijat tarjoavat laadukkaita, tyylikkäitä ja monipuolisia vaihtoehtoja kotiin – olitpa sitten rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa. Näiden tulisijojen avulla voit nauttia mökin tunnelmasta ja lämmöstä vuosien ajan.

Linnatuli on kotimainen perheyritys, jonka taustalta löytyy takkaosaamista vuodesta 1995 lähtien. Pitkäaikainen kokemus alalta näkyy sen tinkimättömässä tavassa valmistaa tulisijoja Suomen ääriolosuhteisiin. Valmistuksessa on käytetty vain parhaimpia ja tyylikkäimpiä ratkaisuja sekä laadukkaita materiaaleja ja vuosikymmenien vankkaa käsityötaitoa.

LUE LISÄÄ ->

PRENDRE CONTACT

Intéressé par? Prenez contact ou laissez un devis dans la case ci-dessous.

Représentant du Linnatuli

Emmanuel Ducreux

16 rue du Maréchal de Lattre de Tassigny

91580 Étréchy
France

+33637464339
[email protected]

Retour en haut